Tycker synd om mig själv...

Sitter i soffan och tycker synd om mig själv! När vi kom hem efter härligt fikahäng hos kusinerna så blev jag dunderförkyld!

20120831-194145.jpg Gofika hos kusinerna. JAG VILL/FÅR INTE BLI SJUK! Jag har längtat efter morgondagen så länge nu. Jag och mina underbara vänner från mammagruppen ska ut och äta. Vi har även planerat in en utgång efter middagen. Det var sjukt länge sedan jag var ute på riktigt och dansade så jag är grymt laddad!

20120831-194320.jpg Kvällens medicin. Jag är så tacksam för att barnen var trötta och somnade strax efter 19 så att jag kan vila ordentligt.

0

Mörkare till hösten

Imorgon är det September vilket innebär höst! Hösten för mig innebär mörker, så även min hårfärg. Därav så gick jag från blondin med enorm utväxt till brunett!

20120831-120939.jpg Alvin som alltid ser alls små förändringar på mig som tex nagellack, kläder och frisyr, tyckte inte om förändringen. - Mamma, varför är du svarthårig? - Jag är inte svarthårig, jag bara färgat håret brunt. Vad tycker du att jag ska ha för färg da? Frågade jag. - Ljust mamma! Trots att Alvin inte gillade det är jag nöjd just nu, jag blir säkert blondin igen till våren;)

3

Nytta med nöje

God morgon!

Jag försöker att lära Alvin lite mer bokstäver men han har inte så stort intresse ännu. Jag har letat efter något smart och bra sätt att få han lite intresserad av bokstäver och nu kan jag sluta leta.

En bokstavstallrik!

 Att man sen får med den otroligt snygga muggen med valfri bokstav på är ju bara ett plus. Allt detta för 139kr. Det är även FRI FRAKT just nu på Familyroom.

Obs! Glöm inte att gå in och tävla om ett presentkort hos just Familroom.se.

Tävlingen hittar du här. 

Gillar du lego?

Gillar du eller ditt barn lego? Då måste jag tipsa om en riktigt bra kampanj just nu på Lekmer. De har upp till 75% rabatt på Legos sortiment. Skynda och fynda!

Här kommer mina favoriter:

 

1. Lego, Huvud, Store & Sort

Denna skulle Alvin älska.
 

2. Lego Duplo, Mitt första Lego Duplo fordon. 

 

3. Lego, nattlampa, gul

 

4. Lego, förvaring, 8 röd.

Nu är det dags att laga lite mat:)


0

Glossybox Augusti 2012

Lycka! Månadens Glossybox har kommit och jag är så nöjd denna månad. Jag kommer använda allt;)

20120830-152456.jpg Tema Minimalist Beauty innehöll: 1. TONI & GUY Gloss Shine Serum 2. L'OREAL PARIS Nude Magique BB Cream SPF15 3. JELLY PONG PONG Lip Frosting 4. WELEDA Body Lotion 5. GLOSSYBOX Lipstick Allt var verkligen kanon, fina färger och luktar så gott! En BB kräm var jag på väg att köpa igår men hann aldrig med så det var ju ännu roligare! Vill ni också skaffa denna underbara lyx? Läs med och ansök här.

2