Franska Rivieran

Imorgon är det sommarfest på jobbet med tema: Franska Rivieran. Hjälp! Vad har man på sig då? Jag har försökt googla men hittar inget:(. Garderoben är ju inte heller fylld av festkläder, regnet ska ösa ner imorgon och tiden är knapp så hjälp mig! Klänning? Byxor+topp?Färg??

1

Regn regn regn

Hade hoppats på att få slippa dagens utlovade regn, det såg så ut på förmiddagen när vi var ute men icke;)

20120531-204916.jpg Tur att vi har fått låna pappas bil ett tag så vi har en bil hemma jämt

20120531-205040.jpg Jag vill också ha en sådan söt regnhatt

20120531-205153.jpg Kvällens inköp hos glassbilen kändes inte helt motiverat men Alvin blir nog glad på lördag Trevlig kväll till er söla därute, besöksrekord idag;)

0

24 From False Lash Effect

Idag kom den;) Mascaran som MaxFactor delade ut gratis till alla som gillade och delade nyheten på Facebook.Bra där! Denna skall givetvis komma till användning till sommaren... Härligt. Tack MaxFactor

20120531-150615.jpg

0

12!!

Läste precis Mirkas blogg, ni vet hon som var med i Familjen annorlunda. Hon bloggar ju också här på Loppi. Hon och hennes man Peter väntar barn igen, nr 12! ;) Läs mer HÄR Helt galet, att de orkar och hinner!? Jag tycker att det är stressigt/jobbigt med 2 ibland;) Något som de däremot får extremt mycket av iallafall är kärlek;) tänk hur mycket man älskar ett barn, tänk då att ha 12! Sjukt mycket kärlek, det kanske är därför de får barn hela tiden också;) Stort grattis Mirka och Peter.

Spara

God torsdagsmorgon! Ännu skiner solen ute men det ska ju bara bli sämre och sämre väder med regn till helgen:( Idag står det besök på banken i kalendern, spännande! Hur mycket kan man få ner räntan?? Bankerna har ju sådana marginaler nuförtiden. Ett annat spartips är att rensa garderoberna. Jag har sålt lite av barnens prylar på nätet och märker inbetalningarna med Semesterkassa. Det är då tänkt att allt jag kommer sälja på nätet och sommarens besök på loppisen( Täby galopp) ska användas till sommarens semesterkostnader. Smart va?! Jag tror och hoppas att en del luncher, glass etc kommer att betalas med denna Semesterkassa.

20120531-092613.jpg Några paket påväg till köpare Ha en bra dag!

2