OM du har bestämt dig för att gå ner i vikt.

I somras bestämde jag mig för att gå ner i vikt. Jag visste inte hur men jag ville inte att det skulle bli en så stor omsttällning och “drabba” resten av familjen. Jag läste mig runt och valet föll på Viktväktarna. Jag har alltid bara hört positivt om dem och sett bra resultat som består.

Jag köpte en online prenumeration och redan efter första veckan gav det resultat. Totalt har jag gått ner 10 kg på sedan augusti. Trots att jag slarvar en hel del så har jag lärt mig vad som är bra att äta för just mig om jag vill må bra, jag har stått still på samma vikt +-0,5 kg sedan oktober.

Har du också bestämt dig? Läs mer här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>