Firad i förskott

Eftersom att jag fyller år på tisdag så passade vi på att fira mig idag istället. I lugn och ro. Tillsammans med den nybakade glutenfria äppelpajen, som förövrigt blev en succé ( för alla utom Adam som inte är så förtjust alls i sötsaker ännu). Det känns roligt att experimentera lite i köket och hitta på nya recept. Kvällens middag blev också godare än förväntat, glutenfri lasagne.

i

Andreas hade snappat upp att jag förälskat mig i stora delar av Pandoras nya höstkollektion. så han överraskade mig med en underbar liten ring. Så fin!

Det dröjer flera veckor till jag blir firad av resten av familj och släkt. Jag och Adam brukar nämligen firas tillsammans, så det kändes lite extra mysigt att få fira mid idag tillsammans med min lilla fina familj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>