Michael Kors!

Under vår bröllopsresa till New York blev jag nästan som besatt. Jag gick in i varenda Michael Kors butik som jag kunde hitta. Michael Kors är verkligen fantastiskt duktig designer, helt i min smak.  Jag ville klämma och känna på allt. Allt från väskor till smycken. Olika modeller,storlekar och färger. Andreas höll på att bli tokig på mig?! Hur svårt ska det vara, gå in och köp den du vill ha mest. Så enkelt är det inte alltid. Det gäller att tänka ett steg länge.

Till vilka tillfällen ska jag ha väskan? Funkar väskan att ha till vardags när det ska lämnas/hämtas barn på förskolan? Jag tittade på en ljus väska som var helt fantastisk men den hade fått vara ren och fin i tre dagar, max! Andra aspekter är tråkigt nog stöldrisken. Det bör finnas ett stort fack där man man ha det “viktigaste”. Jag måste erkänna att min kära Jet Set ( utan stora facket med dragkedja i mitten) inte är den bästa när det kommer till säkerhet. Jag är alltid lika nervös när jag åker tunnelbana eller går på stan. Jag är inte så duktig på att “gömma värdesakerna” i den portabla lilla väskan jag har i. Det blir ändå att jag slänger ner plånboken när jag har betalat. 

Jag har därför spanat in en ny klassiker som ett finfint komplement till min Travel Jet Set.

Axelremsväskan Hamilton finns bla hos Wakakuu.

Visst är den ljuvlig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>