Hipp hipp hurra

Hipp Hipp hurra för lilla mig idag! Idag är det nämligen min födelsedag!

Dagen började med ett träningspass på gymet, en fördel med att börja tidigt är att det är tomt . Jag har så svårt för att träna på ett fullproppat gym där man måste vänta på sina maskiner. Det tråkiga däremot med att gå hemifrån såhär tidigt på morgonen är att inte träffa min lilla familj men jag ser framemot att mysa lite extra tillsammans med dem alla ikväll. Kanske äta något extra gott?

130922 016

Min födelsedagspresent till mig själv, My Guide to New York 2013.

Nu ska jag bara leta upp en ram som passar till, inte det lättaste måttet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>