Skapande!

Gårdagens VAB gjorde mig påmind om tiden då jag var föräldraledig. Tänk att det snart har fått ett år sedan. Helt otroligt! Även fast att jag verkligen var spyfärdig vissa dagar så måste jag erkänna att jag verkligen trivdes med att vara föräldraledig. En ovärdelig och oförglömlig tid med barnen som aldrig kommer åter. Inte på samma sätt iallafall.

page

 På vägen hem från förskolan igår tog vi en liten extra promenad och plockade fina löv som vi sedan pysslade med.

Mysigt och uppskattat av båda två!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>