Planera inför jul

Fredagmorgon och kanelbullens dag är här. Lyckas man undvika bilder på både instragram och facebook idag så borde man få ett pris. Det kryllar ju av bilder på folk som vill uppmärksamma denna goda lilla bulle idag:)

En annan sak som jag tänkte på idag är att julen börjar närma sig med stormsteg. Jag försöker alltid vara ute i god tid gällande julklappar. En uppskattad present är alltid något personligt med barnen. En kalende, fotobok eller liknande. Dags att sortera bland alla tusentals foton på barnen och välja ut några favoriter.

20130804-185836-e1375635692940-690x655

Här är ex. en av mina favoritbilder på pojkarna.

Som alltid när jag handlar på nätet så söker jag efter rabattkoder först. Jag hittade bla en rabattkod på Rabatta.se gällande Önskefoto där man får 25% rabatt på alla fotokalendrar. Kanon ju!

2 thoughts on “Planera inför jul

  1. Cissi

    Vi brukar också göra almanackor och som du skriver är det så uppskattat :)
    Får se om jag gör några i år eftersom vi är borta över jul, skönt!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>