UnderBara Barn 2013

UnderBARA Barnmässan 2013 blev dagens aktivitet, trots att vi kom hem strax efter 02 (?!?!) igår efter en mycket trevlig och god middag hemma hos några vänner.

Jag och pojkarna mötte upp Malin och Kasper på förmiddagen och spendera flera timmar tillsammans. Det finns verkligen massor av roliga aktivitet att prova på för barnen. Både för de små och stor. Årets besök blev faktiskt bara en aktivitetsdag. Jag shoppade ingenting! Det är smått otroligt men inte så konstigt med tanke på att jag hade fullt upp med att hålla koll på pojkarna.

131006 001

131006 017

131006 019

131006 021

Jag skulle även ha besökt mässan på fredagsmorgonen eftersom jag hade äran att bli inbjuden på VIP-frukost men jag fick tyvärr ställa in. Det blir inte alltid som man tänkt när man har småbarn.

Nu ska jag ladda inför nästa vecka och packa träningsväskan. Det blir en löprunda imorgon på lunchen och det ser jag faktiskt framemot. Så skönt att träna på lunchen. Förstår inte varför jag inte har prioriterat det tidigare?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>