Älskade lilla son

131010 047

För två år sedan låg vi på Danderyds sjukhus och njöt av livet som två-barnsföräldrar. Visst, allt var inte en dans på rosor. Jag var på hög på smärtlindring tackvare kejsarsnittet och stressen över att amningen inte funkade hängde över mig som ett stort åskmoln. Trots det var jag ändå så otroligt lycklig. Vi hade återigen blivit föräldrar till en frisk liten son.

Två årsdagen har firats med paket, sång och lite extra mycket kärlek! På lördag kommer resten av våra kära familjer och då blir det kalas på riktigt. OM jag håller mig frisk förstås, förkylningen håller på att ta knäcken på mig just nu.

One thought on “Älskade lilla son

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>