Höstblommor med bud!

Fredagmorgon och förkylningen har fortfarande ett fast grepp om mig. Håller tummarna för att jag känner mig bättre imorgon. Jag vill ju verkligen att mitt och Adams kalas ska bli av imorgon. Det mesta är redan inhandlat och det ska bli så gott.

131010 005

Jag måste passa på att ge ett litet dagens tips nu på morgonkvisten!

I veckan fick jag ett fantastiskt vackert blombud med de underbaraste höstfärgerna. Blommorna är beställda från Skickablommorochpresenteristockholm. Här finns det väldigt mycket fint att välja bland, inte bara det traditionellla blombuketterna utan även krukor och andra presenter. De skickar dessutom allt FRAKTFRITT! Sånt gillar jag verkligen, jag älskar blombud men brukar tycka att det är så dyrt med frakt. Nu finns det ingen anledning länge att inte skicka en liten blomma/present till någon man tycker om.

3 thoughts on “Höstblommor med bud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>