Denty- den nya generationens napp!

För ett tag sedan fick vi hem nya nappar som Adam skulle få testa.

untitled

Denty- futura

Tandvänlig. Nu kan du välja en riktigt bra napp till ditt barn! Denty FUTURAs sugdel är utformad så att tungan ligger kvar mitt i munnen med samma tryck mot både överkäkens och underkäkens kindtänder, vilket motverkar korsbett. För att minska risken för öppet bett är infästningen på sugdelen bred och tunn. Det gör att trycket fördelas jämnt på framtänderna, vilket i sin tur minskar behovet av tandreglering senare i livet.

Hygienisk. Sugdel och sköld är gjutna i ett stycke. Utan tydliga skarvar får bakterier svårare att få fäste. Sugdelen är solid, vilket gör att bakterier inte kan samlas inuti den. Ytorna är blanka och lätta att rengöra.

Tyvärr var Adam för inbiten när det gäller sin nappar och har redan sina favoriter så han vägrade att ens prova denna nyhet. Synd tycker jag med tanke på att de verkar riktigt bra.

Men det är ett tips till alla er som har lite mindre barn som ännu inte hittat “sin favoritmodell” på napp ännu.

2 thoughts on “Denty- den nya generationens napp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>