Vacker som en dröm

Snälla dumma förkylning, försvinn från min kropp! Sakta men säkert lyssnar den på mig men fortfarande känns det som knivblad i halsen. Inte hela tiden men ofta.

Jag måste bli fri helt frisk inom de närmsta dagarna! Många roliga planer nu på G!

På fredag är det till exempel dags för något riktigt roligt som jag har längtar efter länge. Jag ska ut och äta mat med ett gäng underbara tjejer, min mammagrupp. Som alltid när vi träffas har vi massor att prata om och det är rena lyxen att få umgås utan barn också, Få prata ostört, utan att bli avbrytna av någon annan än oss själva.

Nu återstår då bara problemet med klädvalet. Jag kan ju inte kanske påstå att jag inte har något att ha på mig, för det har jag. Dock så tycker jag att det är roligt att ha på mig något nytt! Något lite lyxigare och speciellet som man bara använder vid likande tillfällen.

Jag hittade precis sådan som skulle passa perfekt tilll fredag.  Denna lilla skönhet finns hos hos 2012-års Gulknappsvinnare-HunkyDory!

HD

Xaviara Net Blouse

Jag tycker verkligen att denna blus är vacker som en dröm…

5 thoughts on “Vacker som en dröm

 1. Cissi

  Det ständiga problemet (måste var kvinnligt, hehe) Vad ska jag ha på mig? Jag har inget att ha på mig (garderobern är överfull med kläder, hehe) ;)

  Ha det så trevligt! Kul att ni fortsätter att träffas :)

  Reply
 2. Camilla

  Vad skönt ni fick fler timmar så att det ordnade sig till det bättre! Jag ska nog plugga lite efter nyår och hoppas på så sätt få fler timmar till sonen, vi kommer nog bli tokiga här hemma annars. Han blir så uttråkad och tjatar om att få spela på datorn och jag säger nej, han frågar igen, jag säger nej..och så håller vi på. Vill inte att han ska sitta hela dagarna och spela spel, samtidigt har jag inte tiden att underhålla honom på egen hand :/

  Krya på dig! Är lite småkrasslig jag med..förbaskat!

  Reply
 3. Linnéasgoodiebag

  Åh vad mysigt det låter. Klart man vill ha något nytt att ta på sig då. För mig känns det aldrig som jag har några kläder, hur kommer det sig!…hihi! Fy för den dumma förkylningen när du ska på trevligheter och allt. Krya på dig nu:) Kramar Linnéa

  Reply
 4. sanna

  Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig! Kram!
  https://hairicons2013.com/sv/entry/87/

  / http://WWW.FASHIONJOINT.SE

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>