Bästa understället?

Vi är i stort behov av nytt underställ till Alvin. Förra året introducerades jag för ett nytt märke som heter Joha. Vi har haft både bodyn, strumpor och tröjan till Adam och varit supernöjda. Nu ska jag faktiskt bunkra upp med ännu fler sätt, till dem båda. Idag är det faktiskt 25% rabatt på många av plaggen här. Lika bra att passa på, värt varenda liten krona!

Bild1

Ett stort plus för dessa enfärgade varianter eftersom att min kära son ofta vill ha fotbollskläder över och då tycker jag att det är lite snyggare med enfärgat under. På så sätt blir både Alvin och jag nöjda och slipper onödiga disskutioner om klädval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>