sponsrad video - Att vara vuxen har sina fördelar - Malaco testar 18-årsgräns på godis

Satt och fnissade lite för mig själv när jag tittade på videon nedan och vill gärna dela med mig av detta. En rätt rolig idé faktiskt. Malaco testar 18-års gräns på godis. Under 18-år = bara godis på lördagar. Det har ju sina fördelar att vara vuxen som sagt:)

Många blev rikigt paff när killarna i kassan ifrågasatte om leg. Ännu roligare var ju faktiskt att de vuxna var villiga att “köpa” ut till ungdomarna.

Jag tyckte att det var härligt att se reaktionerna hos ungdomarna och många av dem kom en och annan bra ursäkt för att komma undan. Lite extra roligt var det när väktaren kom in och killen spottade ut godiset.

Jag har dock märkt att jag nu själv också måste börja tänka på mitt sötsug. Jag älskar godis och socker. Just nu är jag inne i en sockerperiod där min kropp skriker efter godis. Jag ska försöka undvika godis nu i veckorna och enbart äta på lördagar. Precis som vi gör med våra små pojkar.

godis

Jag tror faktiskt att godiset kommer smaka ännu bättre om man inte äter det så ofta heller så det är ju en win-win situation:)

Detta är ett sponsrat inlägg

8 thoughts on “sponsrad video - Att vara vuxen har sina fördelar - Malaco testar 18-årsgräns på godis

 1. Linnéasgoodiebag

  Åh vilken roligt video….:) Är samma här, min kropp skriker också efter sött och i bland blir jag nästan som en missbrukare som inte kan tänka på annat:) Jag har försökt begränsa det till helgen men då innebär helg fredag, lördag och söndag så jag borde kanske också begränsa ner det till lördag:) Säger jag som sitter här med mina ny iköpta godispåsar…hihi! Ha en fin dag! Kram Linnéa

  Reply
 2. Anna - mamma till två prinsessor och en prins

  Förra nyår så kom vi överens om att köra ett godisfritt år här hemma. Tyvärr fick vi inte med oss stora tjejen (nu 11 år) på detta, men vi har fått henne att bara äta godis på helgerna. Själva har vi inte rört godis på snart två år. Det var så tufft i början, med huvudvärk och humörsvängningar - så visst är man beroende (vi var nog storkonsumenter tidigare).

  Jag gillar verkligen din blogg förresten och la till dig bland mina favoriter på min sida. Hoppas det var ok :)
  Önskar dig en skön fredag!
  Kram

  Reply
  1. Kristin Nygren(fd Johansson) Post author

   Åh vad roligt Anna, vad glad jag blir, klart att dte är ok!

   Vad smart att ha ett godisfritt ÅR! Jag minns att jag hade ett när jag var liten jag med. Ni är grymma som hållt i i två år nu, inspirerande!

   Ha en skön fredag du med.

   Kram Kristin

   Reply
 3. Linda Rö

  Tack för kommentaren på min sida..

  Jag måste faktiskt säga att jag tycker godiset inte alls smakar bättre.. Jag har oxå slutat äta godis mer än en dag i veckan . och jag måste säga att man blir mättare fortare. man nöjer sig med mindre…

  Ha en underbar helg..
  Kram

  Reply
 4. Camilla

  Kör själv en liten “detox” på godis just nu, går bättre och bättre även om det var tufft första dagarna. Sonen sa att det var orättvist att jag fick äta varje dag medan han bara på lördagar. Kändes som jag borde föregå med gott exempel, så… Men idag är det lördag!

  Reply
 5. Tina

  Tack för din titt hos mig.
  Själv slutade jag äta godis (förutom mörk choklad) i mars förra året o jag är faktiskt aldrig sugen, skönt att vara av med sockersuget. Ha en mysig helg. Kramisar Tina

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>