Tacksam!

Något sliten idag men så nöjd med gårdagen. Jag är så otroligt tacksam för att jag hade turen att träffa dessa underbara tjejer under min tid som föräldraledig. Vi hade så roligt tillsammans från dag ett och därför är det ännu roligare att vi fortsätter att umgås!

Vi pratar om ALLT och lite till, jag tror att resturangen vi åt på blev ganska glada när vi gick för vi hördes garatanterat mest av alla. Efter underbart god mat, massor av drinkar, skratt och dans begav jag mig hemåt. Otroligt nöjd och tacksam för att jag så många underbara vänner i min närhet.

131019 004

Förmedlar min känsla i kroppen på nya griffeltavlan från Hubsch.

Som vanligt när man har barn så blir det inte så lugnt dagen-efter. Ingen idé att ens tänka på att ligga bakis i soffan och kolla på film. Fotbollsträning, städning, bakning och kalas har redan hunnit med men snart väntar en lugn och skön lördagskväll.

6 thoughts on “Tacksam!

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Lät som en toppen kväll! Å så snygg griffeltavlan var, snor den idén å ska måla en egen variant med griffeltavlefärg… Fortsatt trevlig helg!

  Reply
 2. Sofia

  Låter som att ni fick en underbar kväll tillsammans ni tjejer. Sådana fina vänner skall man ta vara på ❤️

  Reply
 3. Linnéasgoodiebag

  Åh det låter som ni hade en fantastisk kväll. Visst är det underbart när man träffar så fina människor som kommer att bli mycket nära och kära vänner. Ha en fin måndag. Kram Linnéa

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>