Mammaboosten- the show!

Måndag och minusgrader. Inte det bästa att vakna upp till men vad gör det? Jag har som sagt massor av roliga planer just nu och ikväll är det en ännu en rolig plan på G.

Jag och två underbara vänner ska gå på show! Inte vilken show som helst heller utan…

Mammaboosten- the show!

2814333300

Nu kärleksbombar vi Sveriges alla mammor och bjuder in till stor show med Hanna Hedlund, Martina Haag och Michael Södermalm! Vi har rullat ut röda mattan - så lämna vardagen hemma och kom med hela kompisgänget!

Skrattet och igenkänningsfaktorn ligger garanterat på 100% när sköna Hanna Hedlund sjunger och skådespelar ur sin succéshow Det är jag som är mamman! (är jag en MILF nu… eller?). Möt Martina Haag - fyrbarnsmamma, succéförfattare och nyfrälst löpardrottning som inspirerar dig till våga lite mer, hitta dina drivkrafter och att ge dig modet att göra verklighet av dina drömmar! Peppas till mer feelgood och fler stordåd av Mr Powerbooster himself - en av Sveriges populäraste coacher Michael Södermalm- som vill ge oss mer glädje, lust och energi i livet.

3 thoughts on “Mammaboosten- the show!

  1. Therese - Sockenvägens Söta

    Men så roligt! Att ha något så trevlig att se fram emot piggar ju upp vilken dag som helst :-D KRAM!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>