sponsrad video- Carina Berg

Onsdag och halva veckan har snart passerat. Jag har ju haft en ganska intensiv period de senaste två veckorna och det börjar verkligen kännas i kroppen. Att det dessutom har varit bäcksvart och regn gör ju inte det lättare att flyga upp ur sängen på morgonen.

Nu är det dock en lugnare period som väntar. Både skönt och lite tråkigt. Jag har ju bara gjort roliga saker! Igår var det ex Me&I party igen, hemma hos en vän till mig men jag kände ingen av gästerna och då blir det alltid lite extra nervös men det gick bra! Jag har sagt det tidigare men det tål att upprepas, jag älskar kläderna och jag är så stolt över att vara säljare för Me&I.

page

Planerna för kvällen är att slappa i soffan! Jag har ju missat många serier och program så jag ska försöka komma ifatt och kolla på playen. En av alla program jag missat är Carina Bergs- bärabara show! Jag gillade verkligen programmen förra säsongen, humoritiska men ändå ärliga och nakna intervjuer.

Hösten gäster är bland annat Peter Stormare, Babben Larsson, Annika Lantz, Pernilla Wahlgren, Anders Timell, Lena Ph, Yohio, Charlotte Kalla, Sean Banan och Camilla Läckberg.

Detta är ett sponsrat inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>