Pino

Fredagen den 25:e Oktober idag, det blir kommer garanteras märkas ute på stan idag. Folk blir som galna när det kommer lön. Alla äter lunch ute och shoppar ännu mer än normalt. Samma sak varje månad men lite extra om det just är en fredag har jag märkt. Jag försöker nog vara lite tvärtom, tycker att det är roligare att shoppa loss mitt i månaden, när inte alla andra är ute.

Ikväll ser jag framemot fredagsmys och en lugn helg efter det. Pojkarna var väldigt trött och slitna imorse, kände mig dum som fick dra iväg dem till förskolan men som sagt, det är ju fredag och snart helg. Väl på plats på förskolan var de pigga och glada igen:)

131023 011

Igår fick pojkarna varsitt paket med två nya böcker från Pino. Det blev lässtund i soffan på en gång och pojkarna gillade den lilla nallen.

Pino är en liten nalle med ett leende som charmar både barn och vuxna. Vi möter honom i ett antal böcker, på DVD och på CD-rom. Desutom finns Pino i verkligheten; som kramdjur.

Böckerna om Pino är inga enkla vanliga pekböcker och inte heller böcker med en direkt handling, utan något precis mittemellan. Bilderna är tydliga och berättar enkelt om händelser som små barn kan relatera till.

Pino charmar alla varhelst han visar sig. Böckerna om Pino har funnits i snart 10 år. Första boken om Pino kom ut 2002 och sedan dess har det blivit många fler! Allt fler läsare upptäcker Pinos underbara värld och lär känna Pino och alla hans vänner.

Gilla gärna Pino på Facebook för att ta del av tips mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>