Ajja Ajja och lampjakt

Våra barn är som små klockor. De vaknar samma till på helgerna, oavsett vilken tid de somnar(nästan). Jag ska absolut inte klaga för det är en helt ok tid. Men det skulle faktiskt vara skönt att sova längre än 6:30 på helgerna. Att Andreas och jag skulle ha sovmorgon själva en av dagarna är ingen alternativ. Vi kan ändå inte sova så länge någonannan är vaken samt att vi tycker att det är rätt mysigt att äta frukost tillsammans. Det är ju de enda dagarna i veckan som vi gör det.

Imorse vaknade vi dock på ett annorlunda sätt. Adam brukar normalt sätt ropa Mamma eller Pappa på morgonen men idag ropade han:

- AJJA AJJA AJJA ( betyder Alvin på Adams lilla egna språk)

Adam har inte ens varit i närheten av att försöka säga Alvin förens i veckan och nu kommer det hela tiden:)

Idag har vi en hemmarfixar dag. Vi har redan hunnit med ärenden på fm och nu planerar vi lite. Vi är på jakt efter utomhusbelysning, närmare bestämt nya vägglampor till huset. Vi bor i ett relativt nybyggt hus så man kunde ju tro att lamporna till skulle vara lite mer “moderna” men det är de ej. Runda och tråkiga. Vi vet på ett ungefär hur vi vill ha det men det är lite svårt. Vi vill att de ska lysa upp så mycket som möjligt men ändå vara små och nätta. De lampor som lyser både upp och ner är nog vår favorit men undrar om de lyser upp tillräckligt mycket bara?!

Här är några favoriter som vi har hittat hittills:

101989_Dante

Markslöjd Dante 2  LED

101978_Runar

Markslöjd Runar

326728_Allan

Markslöjd Allan

Samtliga hittade vi på Belysningsdesign och där man även se en film på en stor del av sortimentet, så att man får en känsla av hur de faktiskt ser ut i verkligheten. Det är ju riktigt bra tycker jag! Nu ska vi nog försöka ta tag i detta och faktiskt beställa hem ett par och prova.

One thought on “Ajja Ajja och lampjakt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>