Mer brunch åt folket!

131102 028

Måndag igen och helgens blommor står fortfarande fint på den ”nya marmorbänken”.

Vi blev riktigt bortskämda i helgen, bortbjudna på både middag och brunch. Väldigt gott och trevligt!  Jag har bara ätit brunch ute på stan och då vid ett fåtal tillfällen. Det var ju väldigt trevligt att faktiskt bli hembjuden på en brunch. Mer brunch åt folket:)

Tyvärr trängde sig en liten förkylningbacill in genom dörren i söndags så jag och pojkarna hostar och snörvlar en del men nu kämpar vi med gemensam kraft för att den ska ut! Peppar, peppar så har vi klarat oss undan VAB-träsket ett tag nu och jag håller tummarna för att den goda trenden fortsätter.

5 thoughts on “Mer brunch åt folket!

  1. På Selmas gata

    Oh vad härligt! Brunch passar mig perfekt, är oftast inte hungrig lagom till frukost men sitter gärna länge och äter vid brunchtid. Ordnade en brunch hemma för vännerna och det var så mysigt, håller med om att det behövs mer brunch åt folket! Krya på er!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>