Pennkjolen

Jag är en riktigt byxtjej. Jag har en del kjolar och klänningar hemma men bär dem mer till fest än till vardags. Jag tycker att många klänningar är för korta att ha på jobbet. Eller när man sitter på bussen och man känner sätet mot låren eftersom att kjolen åker upp. Usch! Eller när man hämtar barnen på förskolan och ska böja sig och det knappt går för att kjolen är så snäv?!

När jag var i Täby i veckan och hade tjejkvällen med en vän hittade jag den perfekta kjolen!

bilden1

Pennkjol i trikå från Lindex, 199kr!

Den är längre, sitter bra och otroligt skön. Precis den kjol jag har letat efter. Den har redan blivit invigd på jobbet och jag kan redan säga att den är en ny favorit. Mycket användbar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>