Julpyssel

I lördags var det ju den årliga julpysseldagen med mamma och svärmor. Vi var hemma hos oss denna gång. Både skönt och lite jobbigt. Andreas och barnen var nämligen hemma så jag kunde inte riktigt släppa taget. Det var meningen att de skulle åkt iväg men det blev ändrade planer.

Alla andra år ( en tradition sedan 5 år tillbaka) har vi suttit och pysslat från morgon till sent in på natten men i år blev det inte lika intensivt. Både Alvin och Adam gästpelade lite vid köksbordet och var med och skapade. Väldigt mysigt! Jag är så otroligt lyckligt lottad som kan umgås med de två kvinnor som betyder väldigt mycket för mig, samtidigt. Kreativiteten flödar och vi sitter stundtals väldigt tysta men vi alla är eniga om en sak, vi har väldigt roligt och trevligt. Ni är underbara mamma och svärmor!

pyssel

Vi hann med att skapa julkort, änglar, ljusstake och lite annat smått och gott. Jag gjorde även en bricka med marmor på som blev riktigt bra faktiskt.

2 thoughts on “Julpyssel

  1. Sandra

    Åh så mysigt! Vi har också en årlig jultradition med min mamma, mormor, moster + alla barn att baka pepparkakor tillsammans. En stor bunke hemgjord pepparkaksdeg, en hel eftermiddag av bakning, därefter middag och sedan förstås fika på peppisarna! Detta har vi gjort under hela min uppväxt och är verkligen en mysig tradition! Ska bli roligt att få föra vidare detta till min son nu :)

    Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>