Eva Solo Gravity!

Eva_Solo_Gravity_Grey_5

För en tid sedan hade jag turen att vinna denna underbara nyhet från Eva Solo via Starwomans fina blogg. Jag henne evigt tacksam för det är den bästa kastrullen jag någosin ägt. Förutom att den är snygg så är den praktiskt på många sätt:

Det unika locket till Gravity-grytan kan placeras på grytans kant för att undvika sås och vatten på bordet. Innehållet i grytan är alltid synligt tack vare glasrutan i locket. Locket har även en inbyggd ångventil samt en integrerad sil, som gör det enkelt att hälla av vattnet från pasta, potatis eller annat. Grytans botten garanterar optimal värmefördelning, samtidigt som handtagen hålls svala. Grytan har ett praktiskt litermått invändigt och är enkel att rengöra. Grytans botten är inkapslad, och grytan kan användas på alla typer av värmekällor, även på induktion.

Tävlingen var i samarbete med Presenten.se och de har även kampanj på den just nu, 799kr istället för 999kr. Jag lovar att den är värd varenda krona. Ett hett julklpappstips!

One thought on “Eva Solo Gravity!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>