Sponsrad video: Har du också tröttnat på dyr- TV?

Måndagkvällar är riktigt tv-tittarkväll för oss. Vi spanar in favoritserierna Sons of Anarchy och Homeland. Igår var det även Fotbollsgalan och Ensam Mamma Söker så det var lite väl stressigt. Tur att barnen somnar tidigt så vi hinner med allt:)

Skämt å sido. Det skulle vara bra att sprida ut programmen över veckan istället men även kunna sitta tillsammans i soffan fast att vi vill titta på olika program. Idag får en av oss springa upp i sovrummet, där den andra tvn står, om tv-programmen krockar. Inte alls en roligt lösning men ibland blir det så. När jag surfarade runt på nätet i helgen hittade jag en reklam om en nyhet som jag fastnade extra för; Tv via nätet!

Magine  heter det och är TV via internet. Med Magine får man 38 TV-kanaler för 99 kr/mån. Ingen box, inga sladdar, inga bindningstider eller dolda avgifter. Nu går det att titta på TV direkt, överallt. Sålänge man har internet.  Många av kanalerna har playfunktion och tillbakaspolning, t ex TV4. En klar fördel är att man får prova gratis i en månad och därefter går man automatiskt över till Magine Free, där man får 8 TV-kanaler för 0 kr/mån. Om man vill fortsätta med 38 kanaler (Magine 1st Edition) så måste man göra ett aktivt val.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>