Orättvist

Usch, idag kändes det extra tungt att stiga upp. Fick höra tråkiga nyheter gällande en vän till mig och hjärnspökena var därför igång och bråkade hela natten. Många tankar som far runt. Livet är så skört och kan vända så snabbt. Vissa familjer drabbas även hårdare än andra och det är så orättvist. Mina tankar går nu givetvis till min vän och hennes familj men även till mina nära och kära. Nu blev jag återigen påmind om hur viktigt det är att ta vara på livets alla dagar. Att förmedla sina känslor, i både glädje och sorg. Det är så lätt att ta livet och personerna i ens närhet för givet, det skadar aldrig att berätta en extra gång hur mycket de faktiskt betyder för en.

Jag berättar dagligen för pojkarna hur mycket jag älskar dem och hur glad jag är att jag är just deras mamma. Även fast att det kanske man anses som “tjat” och att de inte förstår innebörden i orden ännu så känns det bra. De ska aldrig tvivla på hur jag känner för dem och hur mycket jag älskar dem, att jag altid finns vid deras sida. Oavsett vad som sker i livet.

Untitled

3 thoughts on “Orättvist

 1. Linnéasgoodiebag

  Ja livet är skört och orättvis ibland. Det gör att man själv får sig en tankeställare. Är också alltid noggrann med att berätta för min lilla Selma varje dag hur mycket jag älskar henne. Även om hon inte förstår än så känns det viktigt för mig. Mina tankar går självklart till din vän. Många kramar

  Reply
 2. På Selmas gata

  Ibland får man sig verkligen en tankeställare och kanske uppskattar lite extra det vi har istället för att fokusera på vad vi inte har… Jag är som du och tänker på att säga till M ofta att jag alltid kommer att älska honom och sådär. Jag kan inte säga att jag själv fått höra det så mycket, men jag har lovat mig själv att mitt barn aldrig ska behöva tvivla.

  Tack för tipset om Ikea! Jag har ändå en sak jag skulle vilja ha därifrån men nu blev jag ännu mer peppad:=) Ha en fin fortsättning på dagen!
  Kram/tanja

  p.s: nu är julswapen igång!

  Reply
 3. Tant Anna

  De där hjärnspökena är inte roliga att leka med. Visst är livet väldigt skört och det är synd att man inte riktigt kan uppskatta allt man har förrän “olyckan” slår till. Vi är väldigt noga med att tala om för våra barn att vi älskar dem och ställer upp no matter what. Fast ibland kan det kännas hopplöst och hur jobbigt som helst att behöva gå igenom vissa situationer. Jag skriver det för vi har haft ett mindre helvete hos oss i år men vi lyckades ta oss upp till ytan igen efter allt varit nästan totalt svart. Men nu går jag som mamma bara och oroar mig för att vi snart är tillbaka på botten igen. De där förbenade hjärnspökena vi inte vill veta av :(
  Jag hoppas verkligen att allt går bra med din vän!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>