sponsrad video- The Royal Concept – On Our Way

Måndag! Trots en intensiv helg så var barnen pigga och glada vid frukosten imorse. De busade och skrattade hjärtligt redan från start. Det finns ju inget bättre sätt att starta dagen på än glada små solstrålar vid sin sida.

När jag bestämde mig för att lämna Loppibloggen och blogga under eget domän så började fundera ut hur jag skulle finansisera den kostnaden. Även fast att det inte kostar några större summor så vill jag ändå finansiera den med hjälp av reklamintäkter. Ni får därför “stå ut” med att vissa av mina inlägg i månaden är sponsrade. Jag är dock noga med att välja vilka filmer/inlägg jag publicerar. Det ska vara reklam som jag själv kan stå för eller som jag själv tycker är bra. På detta sätt kan jag själv styra min egen reklam på bloggen och inte ha en massa reklam runt omkring varje dag.

Detta är en sådan. För ett par veckor sedan fastnade jag hos en demoman i Icabutiken. Han bjöd på riktigt god varm choklad- Marabou Choco Latte. Vi har ännu inte öppnat den hemma men nu när kylan och uteaktiviteterna kommer så kommer denna ha en given plats i termosen. Den var riktigt god!

Detta är ett sponsrat inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>