Gratis mössa från Polarn O. Pyret

Dagens tips!

Igår fick jag mail från Polarn O. Pyret om en riktigt bra kampanj som jag nappade på direkt och som jag vill sprida vidare.

Alla som följer @polarnochpyretsverige får möjligheten att hämta ut en klassiskt randig Polarn O. Pyret-mössa helt gratis ( ej i e-butiken). Ta en bild på din favoritfärg av mössan, tagga den med @polarnochpyretsverige samt #polarnopyret och visa personalen. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker t.o.m den 24/11-2013.

131121 053

131121 055

En riktig klassisker:) Gratis är alltid gott men jag kom självklart inte ut från butiken tomhänt, enligt mig har Polarn o. Pyret de bästa kläderna mm för utomhuslek. Hittade bla ett par nya vantar som jag hoppas att Adam skall godkänna. Det är så svårt att få på honom något annat än fingervantar. Jag förstår honom, han blir ju ganska klumpig i stora tjocka tumvantar.

60180188-198_1

Handskar 149kr

Tycker att dessa verkar väldigt smidiga så nu håller jag tummarna för att de går hem:)

2 thoughts on “Gratis mössa från Polarn O. Pyret

 1. TJUGOFEMMAN

  Ja jag såg tipset på instagram. Riktigt generöst ;)
  Men tyvärr är det för långt till närmsta butik för mig.

  Ha en mysig kväll!
  Kram

  Reply
 2. Annika Soulcityguide

  Himla bra present! Mina barn är för stora för POP, men vi har handlat mycket där förr. Jättefina mössor :)
  KRAM

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>