Nu är det dags…

…för att äntligen plocka fram kappan som jag köpte tidigt i höstas.

limacoat_050_08

Soaked in Luxury Limacoat Jacket (MyZtyle)

Jag köpte den samtidigt som min älskade poncho men tackvare att kylan inte riktigt hade kommit ännu så fick den hänga i garderoben och vänta på sin tur. Nu börjar det dock bli dags! Älskar den stora kragen. En klassisk kappa men med några fina detaljer. Jag ångrar verkligen att jag inte hade med mig kappan på dagens skogspromenad, herregud så kallt det är ute.

Helgen har verkligen gått i ett. Lördagens loppis gick bra men vi fick självklart inte iväg allt men mycket. Jag älskar verkligen att stå på loppis och se alla dessa människor. Den ena är mer udda än den andra. Överlag så är det alltid en bra stämning och ordet kompis sägs väldigt ofta:)

Nu blir det en liten Me&I visning, kläderna följer med mig vart jag än åker. Alltid redo för att kunna sälja lite fina kläder:)

3 thoughts on “Nu är det dags…

  1. Linnéasgoodiebag

    Jättesnygg kappa, förstår att du är nöjd:) vad roligt med loppis, har tänkt stå på det flera ggr men har inte blivit av än. Men älskar att själv gå på loppis:) hoppas att du har en fin kväll! Många kramar ♡

    Reply
  2. På Selmas gata

    Så snygg kappa! Jag köpte en från ChillNorway tidigt i våras för mindre än halva priset och nu får jag använda den, är så nöjd! Idag är det dock så kallt att det får helt klart bli värme före “snygghet” och jag drar på mig tjockaste “gå ut med hunden- jackan”:) Kul med loppis! Vi pratade hela sommaren om att hyra något bord, men så blev det inte av. Men det känns bra att veta att grejerna kommer till användning någon annanstans. Hoppas du får en fin start på veckan! Kram/tanja

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>