Börja få julkänsla

jul jul2

Bilder lånade från Panduro.

Måndag och ännu en dag med strålande sol. Vilket vackert väder vi har haft de senaste dagarna även om det har varit kallt. Nu börjar julkänslan sakta men säker komma för mig. Nu vill jag sätta igång med allt julpyssel och fix men det får vänta till helgen. Veckan är fullbokad med aktiviteter och en av dem innebär att vi inte kommer kunna göra ordning i vardagsrummet:)  Jag har ju ett spännande projekt igång med en tidning och det skall bli klart under veckan. Gud vad jag längtar, ska bli så roligt!

3 thoughts on “Börja få julkänsla

  1. Linnéasgoodiebag

    Åh jag börjar också få julstämning nu. Lyssnade på julmusik på jobbet idag och nu börjar jag längta riktigt mycket. Ska sätta igång mitt julgodisbak snart:) Åh himla spännande med ditt projekt, ser fram emot att få veta mer om det sen:) Många kramar till dig raring och tack för dina fina ord, det värmer kan jag lova <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>