Blomsterinspiratörerna

Igår var jag och svärmor iväg på blomsterkurs hos blomsterinspiratörerna i Waxholm. Jag var där själv första gången för ett år sedan och tyckte att det var så otroligt roligt. Nu i höstas fick mamma och svärmor det i tack-för-all-hjälp-med-bröllopet-present. De tyckte om det lika mycket som jag själv så vi bestämde att vi skulle gå tillsammans nästa gång. Tyvärr fick min mamma förhinder men vi gick ändå.

20131127-062045.jpg

20131127-062138.jpg

20131127-062348.jpg

Kreativiteten flödade i den fina blomsterbutiken. Julmusiken spelades och vi drack glögg till goda chokladdoppade pepparkakor. Stämningen var på topp!
Vi var ett stort gäng kvinnor och Irene( ägaren av butiken) och Emma( superduktig florist som kom 5:a i VM) hjälpte oss fram under kvällen. Alla utom jag hade med sig egna kärl och pyntade dem direkt på plats, det borde jag också gjort.
Jag band dock en krans och en liten kruka med hyacint.

20131127-063207.jpg

Tack kära svärmor för en mysig kväll!

5 thoughts on “Blomsterinspiratörerna

  1. Annika

    Tack själv, det var supermysigt och jag hoppas vi kan fortsätta med denna tradition. Kanske blir det
    något till påsk.
    Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>