Parfym till taxfree priser

Dagens tips!

När Andreas åkte till London förra veckan hade jag tänkt att han skulle få köpa med sig en ny parfym hem till mig. Den senaste månaden har inte mindre än två gamla godingar tagit slut så jag måste hitta någon ny nu. Frågan är bara vilken?! Jag fastnar alltid för de lätta,fruktiga och fräscha dofter men det skulle vara lite roligt att kanske våga prova något tips.

En av favoriterna som tog slut är denna:

Davidoff_Cool_Water_Woman_EdT_100ml

Davidoff- Cool Water Woman

En parfym som jag använde konstant som tonåring men som jag hittade tillbaka till för något år sedan. Den känns verkligen som “jag”.

Eftersom att jag inte hade bestämt vilken parfym han skulle köpa så avvaktade jag men ångrade mig sen när han själv kom hem med en ny parfym. Som den sanna nätshopparen jag är sökte jag efter bra priser på parfymer och hittade Blommify . De har taxfree-priser och dessutom fri frakt så här kommer jag definitivt att handla min framtida parfym!

Vad har ni för parfymfavoriter? Någon som ni tror att jag skulle gilla?

One thought on “Parfym till taxfree priser

  1. Linnéasgoodiebag

    Men åh vad roligt vännen, den godingen från tonåren hänger kvar här med, kan bara inte släppa den, en stor favorit:) Och vad farligt för plånboken med Hagerhaus nära jobbet…hihi! Och ja visst är det sött när dom börjar prata, man smälter verkligen:) Kramar

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>