Nedräkning

131117 088

Första december! Vilken känsla. Julmusiken spelar högt från radion och ljusen brinner i alla stakar…Känslan av jul och nedräkning har infunnit sig på riktigt.

Helgen fick en oväntad start med besök till akuten med Adam. Han har varit halt sedan en vecka och är nu ordinerad vila och Alvedon. Inte så lätt att få en 2-åring att vara still med vi gör vårt bästa.

Efter en smått kaotisk dag hemma igår med julfix( som sket sig ordentligt pga trasiga ljusstakar mm) så åkte vi iväg till goda vänner på middag. En väldigt trevlig kväll men lite väl sen kanske, kom hem 01:30! Som tur var kunde pojkarna sova länge idag så nu är vi alla på banan igen. Nu blir det fortsättning hemma i kaoset och sen vidare på julmys.

Idag startar även min adventskalender så kika gärna in ikväll…

3 thoughts on “Nedräkning

 1. Nina

  Tack för din kommentar hos mig, kul så att jag hittade hit :)

  Nu ska jag kika vidare här inne. Fin blogg du har! Kram Nina

  Reply
 2. På Selmas gata

  Hoppas du och familjen haft en bra adventssöndag! Jag har tipsat om din kalender inne hos mig, hoppas det är okej? Kul med en sida med parfymer, det har ju en förmåga att kosta en del i vanliga butiker. Min favorit just nu är Escadas Especially som jag älskar, jättefin flaska också. Annars har jag Flower by Kenzo och ELisabeth Ardens sunflower som “stående” parfymer, det är liksom “jag”:)

  Ha en fin start på första decemberveckan! Kram/tanja

  Reply
 3. Linnéasgoodiebag

  Men stackars liten då, inte helt lätt att få en 2 åring att vara stilla förstår jag men hoppas han blir bättre snart. Visst är det mysigt att julen är på väg. Har börjat julpyssla hemma men insåg att det är inte så lätt att få upp allt på en gång med en liten mammig 1 år och 4 månaders flicka hemma just nu:) Vi får ta det i etapper men bakningen av julgodis måste jag verkligen komma igång med nu. Trots kaos lät det som en mysig helg. Tack igen för dina fina ord snygging och ja SOA är ju bara sååå spännande, även Homeland är en stor favorit:) Ha en fortsatt fin dag söta du! Många kramar Älskar det där fina ljuset förresten:) <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>