Tävling- Första advent!

Nu är vi hemma efter en mysig eftermiddag tillsammans med världens bästa föräldragrupp. Glada barn och massor av gott att äta. Helt klart en riktigt härlig start på december!

Som utlovat kommer härmed den första tävlingen i min adventskalender. Jag kommer anordna en tävling varje advent! Jag är så otroligt tacksam för mina generösa samarbetspartners som sponsrar mig med finfina vinster.

Först ut i min kalender är:

Presentation1

Vinn en valfri handduk från Mumin. Sortimentet hittar du här. Gilla gärna den handduk som du vill vinna( gillaknappar finns under varje produkt)

Reglerna är enkla, svara på frågan:

-Hur många olika Muminmuggar finns det hos Solhemsinredning och vilken är din favorit?

Stort plus om du även gillar Solheminredning på Facebook för att ta del av nyheter, erbjudanden och andra tävlingar.

Tävlingen pågår t.om den 7/12 och vinnaren meddelas på bloggen dagen efter.

Stort lycka till!

2 thoughts on “Tävling- Första advent!

  1. Sarianne

    Tio stycken finns det och min absoluta favorit är: Muminmugg Lilla My, Muurla Retro design. Riktigt fin, är uppväxt med Mumin då jag alltid fick något ifrån dem från min finska släkt vid födelsedagar och jul. Barnen har fått vid dop och det skulle vara roligt att föra in lite av Mumin i deras liv också!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>