Måste vara världens skönaste byxa!

Dagens tips!

 132311_individ_130916132304_individ_130814

Yogapants till kampanjpris!

Numera en klassiker och en väldigt omtyckt sådan! Byxan är tajt upptill och har mer vidd nedtill med hög mudd i benslut. De blir puffiga i benslut när man har mudden ovikt och rakare om man har mudden vikt. Justerbar resår i midjan. Otroligt praktiska till alla sorters skor, inget som skaver eller som måste vikas in på något speciellt sätt, de bara sitter där och ingenting är i vägen för bus och lek!

Måste bara tipsa om dessa underbara byxor som är till kampanjpris just nu. Igår var det premiär för Adam i de camelfärgade och de är verkligen helt suveräna. Så otroligt mjuka och sköna! Jag kommer helt klart ha svårt att använda några andra byxor än dessa nu i vinter. Det ulimata plagget, både för stora och små. En perfekt julklapp till sonen/dottern/kusinen/kompisen mm.

Jag vet att det blir en hel del Me&I tips just nu men det är bara för att jag är en sådan otroligt stolt säljare som vill förmeddela våra underbara kläder vidare, hoppas att ni har överseende med det. Det är dessutom slutspurt på säsongens plagg och kläderna försvinner från lagerhyllorna i ett rasande tempo. Så skynda att fynda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>