Vabmys

131203 003

Idag var det min tur att vabba med Adam. Eftersom att han inte är “sjuk” utan ordinerad vila och ingen förskola så var detta en ganska tacksam vab. Alvin fick också vara hemma så vi har haft det riktigt mysigt. Vi har hunnit med att baka pepparkakor, lussekatter och lussebullar. Självklart har det blivit en hel del lek och mys framför tv:n också. Imorgon är det dags för jobb och förskola igen. Med tanke på att jag har semester på fredag så blir det nu två väldigt intensiva dagar på jobbet. Inte optimalt med vab idag men det är det väl egentligen aldrig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>