Julklappsbestyr

God morgon! Imorse var det inte lätt att få upp ögonen och ta steget utanför täcket och kliva in i duschen! Fy var trött jag var, men jag får skylla mig själv. Blev en sen kväll pga jobb och annat fix. Annat fix som ex julklpappsplanering. Nu är det endast två veckor kvar till självaste julafton. Många packet är klara, eller rättare sagt, ligger hos olika postombud och väntar på att bli upphämtade:) Jag föredrar verkligen att handla alla paket via nätet, tycker att det är så otroligt smidigt!

Ett litet av alla de paket som ligger och väntar på att bli upphämtade är:

10242315-origpic-31c403_jpg_0_0_100_100_300_300_100

10242315-origpic-78c923_jpg_0_0_100_100_300_300_100

Power Loop Bilbana- Darda racing

Den är rekommenderad från 5 år så Alvin är den som kommer få leka med den mest nu men Adam kommer nog sitta fastklistrad bredvid ändå. De leker mer och mer tillsammans nu, underbart att se. Alvin är verkligen Adams stora idol. Att Alvin dessutom är så otroligt omtänksam och geuint snäll mot Adam värmer också så otroligt i mammahjärtat!

Jag hittade förövrigt massor roliga julklappar hos Dardaracing så det är verkligen ett hett julklappstips till den motorintresserade tjejen/killen. Det är nog inte bara roligt för barnen utan oss vuxna också skulle jag tro:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>