Efterlängtad dag blev tvärtom

Lördagoch kalendern är tom. Underbart! Vi haft haft en del på senaste så när dessa oplanerade dagar kommer känns det väldigt skönt. Tyvärr blev det inte riktigt som planerat. Igårkväll fick jag fruktansvärt ont i kroppen och lite feber. Det har fortsatt idag så jag har sovit nästan hela dagen:( det verkar dock ha hjälp för att nu känner jag mig lite piggare igen…

Jag var dock vaken imorse så vi kunde se dagens avsnitt av julkalendern. Älskar den, jag tycker att den innehåller precis allt. Adam förstår inte så mycket men blir alltid glad när den kommer så på något sätt lockar den han också. Alvin älskar den men ibland blir det lite läskigt så då kramas vi lite extra:)

hämta

Idag öppnade jag även mitt paket från julswapen. En fantastisk present, min hemliga tomte har verkligen träffat rätt. Bilder kommer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>