Tack tomten

Tredje advent och jag är äntligen på benen igen. Behövde dock lite hjälp av Ipren imorse men nu känns det bättre. Jag vill verkligen inte vara sjuk! Som sagt, sista veckan på jobbet innan en lång semester och högarna på skrivbordet måste bort innan jag kan koppa av ordentligt. Med andra ord, jag har inte tid att vara sjuk nu:)

Här kommer en bild på mitt fina paket från julswapen 2013! Tack kära tomte, vem du nu än är. Jag har sett dessa fina papperlyktor innan men aldrig köpt dem. De är handgjorda av flamsäkert papper. Materialet är även biologiskt nedbrytbart.

sulswap

Nu tänkte jag även passa på att kora en vinnare av det fina halsbandet! Det var inte lätt att välja en vinnare och ni verkar ha haft svårt att veta hur många Panamarmband det faktiskt fanns och rätt svar var 23st!

Grattis säger jag till KIM som kommer bära halsbandet till sin röda sidenklänning. Det låter riktigt snyggt måste jag säga!

Vänligen kontakta mig på [email protected] så ska jag se till att du får ditt fina halsband hemskickat.

Stort tack till Puss.se som har sponsrat med denna tävling och tack till alla som var med och tävlade. Senare idag kommer tredje tävlingen upp och det är en riktigt fin vinst det med!

2 thoughts on “Tack tomten

 1. På Selmas gata

  SÅ fina de är! Kan tänka mig att de är vackra när de lyser:) Jag har något liknande men inte lika miljövänligt tyvärr. Tack för att du ville vara med i swapen! Kram/tanja

  Reply
 2. Charlie CS -Kulturtant som cramas

  Hej!
  Tack för fina julklapparna! Du hade verkligen prickat in rätt grejer till mig! Älskar allihop! Du ska få se en bild sen på bloggen när “kulorna” är uppe i granen!

  Stor CRAM

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>