Julens bilder…

Sitter och väntar på att min minsta lilla son ska vakna så att vi kan komma iväg på tredje och sista julfirandet för i år. Gårdagens firande med vännerna blev kanon på alla sätt och vis. Vi är dock ett slitet gäng hemma idag med tanke på att vi gick och la oss väldigt sent, Adam somnade vid 23 och Alvin vid 00. Som tur var blev det en lång och skön sovmorgon idag.

Nu när det råder tystnad i huset passar jag på att gå igenom julaftonens bilder och bjuder på ett litet bild regn.

jul2

jul2

Tårtan som syns på bilden högst upp i hörnet kan jag verkligen rekommendera. Här hittade jag receptet. En cheesecake med julens smaker.

2 thoughts on “Julens bilder…

  1. Linnéasgoodiebag

    Vilken mysig jul ni verkar ha haft och du är såå snygg;) Visst är det kul med allt firande men efter tre dagar är man allt lite trött…hihi! Ja kalkon är verkligen så gott, roligt att bryta av lite från det traditionella julbordet tycker jag, den maten hinner man ju äta så mycket ändå;) Hoppas du har en fin fredagskväll! Kramar

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>