Kasta ut eller behåll?

Jag kan inte bestämma mig, när ska jag kasta ut julen. Med nästintill noll julkänsla utanför fönstret lockar det inte längre att ha kvar alla tomtar. Samtidigt är det lite mysigt och jag tycker att förtjänar att vara uppe från lådorna lite längre en ett par ynka veckor per år…

131229 035

Nu är det ju även rea på alla fina julsaker, bla så går det att fynda massor av fint hos Borett. Funderar starkt på att ladda upp nästa års förråd med det underbara ljuset från Tine K. Det har verkligen varit kanon!

3085-3-5926

Tine K doftljus Christmas

Som alltid på Borett får man 10% på hela ordervärdet med koden kristinsblogg (ej på nedsatta varor dock).

Återkommer senare med vinnaren av det finfina doftljuset från AgnesAmelia också.

One thought on “Kasta ut eller behåll?

  1. Linnéasgoodiebag

    Åh jag har samma problem, vet inte när jag ska kasta ut julen. Granen har kommit att bli en kär vän här hemma så den får nog stå kvar någon dag till;) Nu blev jag också himla sugen på att ladda upp med dom där fina ljusen till nästa år:) Hoppas du har en fin kväll söta du! Kramar

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>