Lycka!

Igår kväll var jag och mina underbara blivande tärnor och provade bröllopsklänningar till mig. Eller jag hade ju egentligen redan bestämt mig men jag ville höra vad de tyckte och även prova andra klänningar bara för att utesluta dem.

20130228-085040.jpg En dagens!Nya skorna och ny sjal från Monroe i Sturegallerian.

Det var så soligt när jag gick iväg så jag behövde faktiskt använda solglasögon, lyxigt värre ;)

20130228-085428.jpg Här finns den!

Min drömklänning hittade jag på KiK Stockholm. De har en konceptbutik på St:Eriksgatan, en mysig liten butik med trevlig och hjälpsam personal. Ingegerd som är designern finns själv på plats och är jättetrevlig och duktig. Alla hennes klänningar är helt underbara.

När klänningen var provad och beställd passade vi på att gå ut och äta en bit mat tillsammans. Jag är så otroligt glad och tacksam för att dessa underbara tjejer, som betyder så otroligt mycket för mig, vill stå vid min sida i sommar.


0

Just nu

Läget just nu...

20130228-141957.jpg

Sista vab dagen denna vecka så vi passar på att mysa lite extra. Alvin är äntligen feberfri men väldigt förkyld/hostig. Natten har därför varit lite tuff så energin tog slut nu på eftermiddagen efter att ha varit igång hela dagen. Det är ju riktigt mysigt att få ligga såhär så jag har ingen större lust att lyfta bort honom så att jag kan göra annat. Adam vaknar säkert också vilken sekund som helst så det gäller att passa på:)


0

Nuär de mina

Jag har länge varit sugen på att hitta tuffa boots eller stövlar. Alla jag har provat har varit stora, klumpiga, alldeles för dyra eller fruktansvärt obekväma. I veckan hittade jag dock de perfekta, på Nilsson. De var sååå sköna och snygga så jag blev kär på en gång!

Märket heter Blink och de finns även att köpa här.

Jag brukar inte vara så duktig på att ta hand om mina skor men denna gång vill jag försöka. Jag har precis impregnerat dem och funderar på om jag även ska använda skokräm på dem. Dock skulle jag använda en genomskinlig skokräm då eftersom att de skiftar lite i färg framme vid tårna samt bak.


0

10% rabatt + fri frakt

Dagens tips!

Beställ vårens mode nu! Just nu erbjuder HM både fri frakt och 10% rabatt på hela beställningen, erbjudandet gäller t.o.m 2013-03-03!

Ange rabattkod 0428.

Här är några plagg som ligger i min önkelista:)

Klänning 299kr 

Kavaj 349kr

Pyjamas 149kr 

Förra veckan när jag var sjuk levde jag i min pyjamas, gud så skönt det är att sova/mysa i en söt pyjamas. Tyvärr har jag bara en uppsättning så en till skrevs genast upp på önskelistan. Kanske den ovan, söt och ganska enkel.


0

Små goda ting

Återigen en vab dag. Vabuari har verkligen visat sig från sin sämsta sida. Alvin är nästan feberi men inte helt, varför kan han inte få bli helt frisk någongång?

Solen skiner ute idag så vi passade faktiskt på att komma ut en liten stund och njuta av vädret. Gud vad solen är underbar, den värmer riktigt ordentligt nu. Så skönt!

Vi har även passat på att baka lite, något enkelt men ändå gott.

Världens godaste chokladbollar.

ca 20st

3 dl Havregryn

100 g rumsvarmt smör

1 dl strösocker

2 msk vaniljsocker

1 tsk vaniljsocker

2 msk starkt och gärna kallt kaffe

Kokos

Rör smör och socker poröst. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta ihop dem till en del. Forma små bollar och rulla dem i kokos. Ställ dem i kylskåpet en stund innan servering så att de stelnar.

Mums!


0