Fyndar inte bara till mig själv

Förra veckan sprang jag förbi Fred Perrys stora utförsälning på Norrlandsgatan. De ska nämligen byta lokal och sålde ut allt till 70%!

Förutom lite inköp till Andreas så fick även Alvin en tröja. Så snygg och nu till riktigt bra pris.

Tyvärr fanns det inte någon i Adams storlek också så han får ärva denna av Alvin när den är för liten. Perfekt med två killar. Jag måste erkänna att det är roligt att köpa mycket fint till Alvin eftersom att jag vet att Adam kommer kunna ha det också, till Adam känns det lite "onödigt" att köpa lite dyrare plagg när de kommer användas så kort tid. Han växer så ycket just nu så vissa plagg hinner knappt användas.


0

Last day of sale på Odd Molly

Dagens tips!

Idag är det last day of sale på Odd Mollys boutiqe online.

Det finns en del smått och gott kvar på rean men min favorit finns på outleten.

Lance Embr Baby Doll dress

Passande nog hade de en 1:a kvar också, vill ha!!


0

Glossybox Januari 2012

Nu är året första glossybox här.

Tyvärr kommer detta får bli min sista box. Jag har prenumererat i ett år och jag börjar bli rätt nöjd. Det är inte samma lyxiga känsla länge, nu känns det mer som en vana och det vill jag ju inte:) Jag gör uppehåll nu ett tag så får vi se när jag börjar igen.

Jag tycker att idén är fantastisk och tack vare att man får glossydots varje gång man recenserar eller tipsar vänner så kan man ju få gratis boxar ibland. Jag har fått två gratis under detta år;)

Tema FUNCTIONAL BEAUTY innehöll:

1. BURT`S BEES Lemon Butter Cuticle Cream

2. PERCY & REED No-Fuss Fabulousness Dry Conditioner

3. ILLAMASQUA Cream Pigment

4. ELITE MODELS Intensity Eye Pencil

5. OLIVIA BY CCS Eco Makeup Remover Wipes

En bra box men många bra saker, jag är riktigt sugen på att testa toppbalsamet, jag är ju ett stort fan av torrschampoo sendan något år tillbaka.

Vill ni också skaffa denna underbara lyx? Läs med och ansök här.


2

Älskar snabba leverenser

I söndags köpte jag ju mig den fina sjalen från Beck Söndergaard. Igår låg den redan i brevlåda. Jag älskar dessa snabba leverenser och kommer absolut att lägga till Selected Styles som en av favoritbutikerna på nätet i fortsättningen.

Jag är riktigt sugen på att köpa en till, bara för att den var så skön. Den mörka varianten då. Sjalen var riktigt stor och att svepa om axlarna nu när det är ruggit och kallt ute.

Nu ska jag laga lite middag, har svårt att bestämma om jag är sugen på pannkakor eller inte. Jag måste ju börja tänka på vikten igen. Trots att jag äter massor med skräpmat just nu så går jag inte upp, vågen står stilla och det är ju riktigt bra men snart kanske det vänder? Jag vill ju inte gå upp mer än min målvikt som jag hade med Viktväktarna, speciellt inte nu när jag har ett stundande bröllop framför mig. Jag måste nog börja tänka på vad jag äter nu igen men det är ju inte så motiverade. Tidigare så syntes det direkt på vågen om jag hade slarvat men nu verkar det precis tvärtom. Skumt men väldigt skönt på ett sätt.


1

Nyheter från Me and I

Idag släpptes nyhterna från Me and i och det fanns en hel del som jag skulle vilja ha. Det fanns även en del till barnen som nog skulle gå hem men denna gång var det främst saker till mig:)

Det är kanske är dags att boka in en träff snart, undrar om jag har några grannar/vänner som är sugna. OM ni läser detta så meddela mig om ni är på:)

Mina favoriter är:

Regimental jacket 

Fantastic maxidress 

Cutest blouse 

Classic jacket 

Sweatjacket

Hela serien One Moody frog( Med glad mun på ena sidan och sur på andra) 

Håller ni med mig? Fanns det något som passade er denna säsong?


2