Mina söntosar!

Igår var det inget lätt eftermiddag hemma. Pojkarna var trötta så tålamodet och orken fanns inte där.  Det blev mycket tårar men stundtals en del skratt också.

Adam vill ju alltid vara med mig i köket men ibland tycker jag att det är lite vökigt att ha honom uppe vid bänken och igår kom han på en lösning själv. Han var ju så söt och uppfinningsrik så han fick sig en litn skål med kex som "belöning". Jag försökte först med russin men han vägrar äta det, har aldrig gjort. Trodde alla barn älskade russin men icke!

Alvin sa sedan någonting under pannkaksmiddagen som gick rakt in i hjärtat. Vi åt nämligen drottningssylt till, något som vi aldrig köpt tidigare så Alvin ställde en ganska självklar fråga:

- Har drottningen gjort sylten?

Jag frågade honom då vem drottningen är.

- Du mamma och jag är prinsen <3

 Åh vad jag älskar dessa sötnosar! Trots en del gråt och frustration ibland så ger de mig så otroligt mycket kärlek som övervinner allt!


0

C/O Hannah och Amanda

God morgon!

Idag känner jag mig sliten. Anledningen till det är bl.a att vi satt uppe sent och fixade inför bröllopet. Jag var dessutom ute och sprang igårkväll också, jag måste försöka hålla i dethär nu så jag kan meddela Frida om jag är sugen på tjejmilen. Känslorna är extremt blandade.

Igår lyssnade jag på C/o Hannah och Amandas podcast: Den stora stora bröllopspodden.

Finns att ladda ner här. 

Hur kan jag ha missat detta med podcast? Det är ju helt underbart att lyssna på. Framför allt denna podcast med tanke på att jag själv ska gifta mig väldigt snart. Jag fick rysningar flera gånger under mina 5km. Återigen så kom jag inte under mina 30minuter men det börjar närma sig:)


0

Look-a-like

Jag tycker att Ilse Jacobsens flat Sandel som finns hos Creative Lounge är supersnygg och den står sedan länge på önselistan. Nu såg jag att Amust som finns hos Brandos.com har gjort en kopia. Eller är det kanske tvärtom?

Hur som helst, snygga är de iallafall. Speciellt på solbrända sommarfötter.


0

Odd Molly Lovely Knit Baker Jacket

God morgon!

Nu är den här. Min älskade Odd Molly Lovely Knit Baker Jacket! Jag har ju suktat efter sedan i februari och igår så låg den äntligen i brevådan.

Jag är så nöjd, den är så fin!


0