Jag klarade det!

Jag klarade det. Första “riktiga” arbetsdagen på länge. Det har varit så otroligt skönt att ha semester tillsammans med familjen men nu är det slut på det roliga. Det blev tyvärr inte alltför många timmars sömn i natt men jag klarade mig igenom dagen ändå.

Jag och maken har, slaviskt, börjat följa serien Breaking Bad. Vet inte om jag vågar rekommendera den egentligen eftersom att den är smått beroendeframkallande. Vi plöjer igenom minst 2-3 avsnitt varje kväll. Netflix+ AppleTV är vår bästa investering just nu:)

untitled

Läs mer och se avsnitten här.

Nu ska jag hämta upp mina små hjärtan som jag har saknat så mycket. Hoppas att de också har haft en bra dag på förskolan <3

2 thoughts on “Jag klarade det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>