Clu creme Ester Elenora

Fredag och sista arbetsdagen är förbi. Nu väntar helg och tid med familjen. Jag känner mig väldigt sliten efter denna vecka. Väckarklockan har ringt väldigt tidigt och dagarna har varit  intensiva.

Igår fick jag hem min underbara och efterlängtade tröja som jag har varit på jakt efter länge. Tröjan heter Clu Creme och kommer från Ester Elenora. Det var hos butiken Langes som jag fick tag på min. De har ingen webbshopp ännu men det går alltid bra att ringa dem så skickar de paketen. Langes hjälpte ju även mig med min älskade bröllopsväska från samma märke. Langes har dessutom riktigt bra priser på sina plagg och just nu har de även REA! Bilderna på tröjan har jag lånat från EsterElenora och där finns såklart tröjan också att köpa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>