Premiär

Nu har jag landat lite och känner mig något lugnare. Förra veckan var så otroligt intensiv på många olika sätt så i lördags tog vi en ordentlig familjemysdag. Jag avbokade allt och spenderade dagens tillsammans med familj istället. Det behövdes. Det blev bla gofika i form av minisemlor. Stort minus till alla konditirier som är så dåliga på att ha glutenfria alternativ så vi fick köpa med oss fikat hem så att Adam kunde få havrebollarna som vi hade kvar i frysen.

20140128-080311.jpg

Perfekt storlek!

20140128-080339.jpg

Mums!

På söndagen åkte jag som planerat till Me&i kickoffen och WOW! Vilket härligt gäng vi är, Tänk er själva, 250 galna tjejer/kvinnor som älskar en och samma sak! Stämningen var på topp. Vi fick se hela den nya fina kollektionen och det finns redan många favoritplagg till både mig och barnen som jag måste köpa med detsamma. Susan och Helene, som har skapat kläderna, har gjort ett fantastiskt jobb! Det ska bli så otroligt roligt att komma ut och sälja plaggen nu. Säljstart är imorgon så kika in på hemsidan då och spana in alla nyheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>