Maybeauty

Måndag och jag känner mig riktigt sliten. Det blev inte många timmars sammanhängade sömn eftersom Adam hade svårt att sova. Det blir nog x antal koppar kaffe till frukost idag. Träningsvärken är också ett faktum, lite jobbigt att gå men vetskapen om att dte är för något gott gör det hela mycket lättare:)

I helgen passade både jag på att unna mig lite SPA-tid hemma. Jag provade bla The incredible Acne Remover från Maybeauty.

140201 029

Det var otroligt smidigt att applicera den med hjälp av borsten och det var även väldigt lätt att ta bort den( visst var det lite läskigt att dra bort den men det gick ändå smidigt). Efter att rodnaden lagt sig kändes det jättebra. Huden kändes ren och mjuk. Jag rekommenderar verkligen denna ansiktsmask. Jag kommer definitivt att använda den mer och har dessutom fått en rabattkod som jag får dela med mig av till mina läsare.

Prova testpaketet för halva priset, dvs endast 75kr. Ange rabattkoden onlyfemale50

20140202-133629.jpg

Såhär vacker var jag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>