David Ehrenstråhle- My guide to London

london

Jag är otroligt nöjd att jag fick tag i en My Guide to New York 2013. Inte bara för att dne är snygg utan som ett fint minna av vår bröllopsresa dit i somras. Nu har de precis släppt en nyhet som jag också gillar: London! Jag har varit i London några gånger, två av dem som gravid med pojkarna. Därför ligger även den härliga staden mig varmt om hjärtat. Den tredje gången jag var där var jag där på en tjejhelg med min fina lillasyster!

Frågan är bara om jag om jag har någonstans att placera denna skönhet. Jag vill dock inte vänta förlänge eftersom att de försvinner i en rasande takt och kommer oftast i en begränsad upplaga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>