Schlager Prosecco

schlager

För ett par veckor sedan köpte jag denna fina flaska med tanke på kommande Schlagermiddagar. Funderar på att korka upp den ikväll, har hört att den ska vara riktigt god. Finns inte att köpa i butik utan man måste beställa den här först.

Det är ju det dags för andra omgången av Melodifestivalen ikväll. Förra veckan tyckte jag var ganska tråkig faktiskt. Ingen låt som kändes klockren och jag gillade inte( det jag hörde med tanke på att jag hade tre kids i närheten som pratade ikapp) programledarna heller. Hoppas på att kvällens omgång är bättre. Alvin är väldigt exalterad över att Sean Banan ska vara med och showa lite.

One thought on “Schlager Prosecco

  1. Cissi

    Vi tyckte den var jätte god!
    Beställde 2 flaskor så den andra ska vi dricka ikväll till Deltävling 2 :)

    Trevlg helg!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>